Predare cumpar laptop

Predare cumpar laptop:

A venit momentul sa te desparți de laptopul tău. Daca ești din București un agent cumpăr laptop defect poate veni la tine sa îl ridice sau il poti aduce chiar tu . In aria de acoperire Fan Curier va trebui sa suni la 021 9336 si stabilești o întâlnire la tine acasă cu un agent de la ei. Laptopul trebuie sa fie foarte bine ambalat iar foaia awb se completează conform instrucțiunilor primite de la cumpăr laptop defect si curier . Păstrează aceasta foaie pana primești bani înapoi de la cumpăr laptop defect București , in caz de probleme cu transportul posibil sa fie nevoie de ea. Cumpăr laptop defect are contract cu firma de curier  si verifica atent toate laptopurile înainte de achitare pentru a fi siguri ca este conform descrierii făcute. In general in 24-48h curierul se întoarce cu rambursul de la cumpăr laptop defect si îl plătește  cash. Plata transportului pentru laptop si ramburs se face pe contractul destinatarului respectiv cumpăr laptop defect .

Predare cumpăr laptop defect prezinta modalitatea  de ambalare pentru a trimite Pentru a ajuta la protejarea laptopurilor  și a perifericelor de șoc și vibrații în timpul tranzitului, urmați aceste instrucțiuni

  • Transport laptopul cu ambalajul producătorului original daca este posibil.
  • Transport fără ambalajul producătorului dar de la alt laptop.
  • Transport laptop intr-o cutie de mărime similara cu cea de laptop .
  • Transport într-o cutie adaptata dupa caz.
  • Transport in ambalaj de transport trimis de cumpăr laptop defect. Pentru laptopuri de peste 1000lei putem furniza gratuit un ambalaj .

Ambalajul original este de obicei proiectat pentru a proteja cel mai bine laptop si se poate refolosi  de mai multe ori. Refolosirii poate slăbi însa ambalajul și pune  produsul în interiorul în pericol. Este bine sa il securizam astfel cu banda adeziva.Controlați ambalajul original, pentru a fi sigur ca oferă protecție garantata si  materialul de amortizare este intact/nefisurat . Echipa cumpăr laptop defect nu răspunde de eventualele defecte survenite in timpul transportului din cauza proaste ambalări sau erori de manipulareFaceți rost de o cutie care este de cel puțin  mai mare în lungime, lățime și înălțimea decât ambalajul original al producătorului pentru a trimite către cumpăr laptop pentru piese .

Umple partea de jos a cutiei cu   material de ambalare (De exemplu, amortizare cu aer celular sau burete). Nu folosiți hârtie sfărâmata deoarece aceasta nu asigura protecția necesara  . Centrați laptopul in ambalajele  din interiorul cutiei exterioare și umple spațiile goale pe toate laturile și partea de sus cu materialul de ambalare. Laptop  ar trebui să fie înconjurat cu cel puțin 10 cm de material de ambalare Bubble Wrap în jurul pe de toate cele șase laturi ale cutiei interioare.Se aplică cel puțin de trei ori banda  adeziva puternica  care este   cel puțin 2 de doua ori lungimea laturii

In Bucuresti laptopul se poate preda foarte rapid la sediul nostru de la adresa de contact .

predare cumpar laptop

predare cumpar laptop

 

 

Suna acuma!